Info

Lägg ut!

Hellre en bra rubrik än en sann artikel. Vi pratar om nyheterna som är helt utan värde. Nyheterna alla önskar dom sluppit läsa. Men vi hjälper gärna till
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
2017
June
April
March
February
January


2016
December


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Jun 29, 2017

Vi reder ut vad Foppa Forsberg har i magen, likheten mellan möss och människor, märkliga piloter och det perfekta giftermålet.

Jun 11, 2017

Vi är tillbaka! Och förklarar varför både vi och podden varit lite borta. Vi visar vårt stöd för Penny Parnevik i hennes svåra kamp genom att starta en insamling och sen pratar vi om Steffo Törnquist som är vår hjälte, döda vikingar och Jörgen Lantz.

Apr 11, 2017

Vi diskuterar om Olof Lundh är ett korkat barn eller bara lättlurad, sex med piggsvin, var du kan skicka dina dickpics men kommer också med några personliga avslöjanden.

Mar 19, 2017

Vi har inget emot Calle Schulman men frågan är om han säger detsamma om oss. Hälften av oss fortsätter undvika ämnet dejting så istället pratar vi om mindre sex och hur du simmar snabbare.

Mar 6, 2017

Vi pratar bland annat om Rickard Olssons framtid, sjuka gymnaster, lättklädda hantverkare och ger tips om hur du syr en väska. Men undviker ett ämne.

Feb 16, 2017

Vi ber på förhand om ursäkt för vad vi pratar om i den här podden. Det kommer aldrig att upprepas. I bästa fall

Jan 24, 2017

Är Hitler Justin Biebers husdjur? Hur många sätt kan man vara otrogen på? Får igelkottar skylla sig själva? Kanske lite märkliga frågor men vi svarar på alla i podden.

Jan 4, 2017

Vi löser problemet med att stora artister dör, ställer oss frågan om vad som är en lämplig present och riskerar att bli hatade av vegetarianer. Men det mesta är medias fel.

Dec 20, 2016

Varför är att köpa godis bland det farligaste du kan göra? Har du förresten funderat över att bli hjärnkirurg? Är i så fall Aftonbladet Plus den bästa utbildningen? Är vi sponsrade av Telenor? Ja, dom här och många andra frågor du aldrig ställt dig får du svaret på om du lyssnar på Lägg Ut!

Dec 5, 2016

Vad har Bert Karlsson, julmust och en flygincident gemensamt? Jo, det är nyheterna du önskar att du aldrig läst. Varför vill vi att Rolf och Hjördis ska gifta sig, bör man verkligen rädda Skara och vad sysslar julmustmaffian med? Du är förmodligen inte intresserad men vi hjälper gärna till. Lägg ut!

1